El PS d'Escaldes buscarà aliances amb el sector privat per potenciar l'atenció a la gent gran

Comentaris

El PS d\'Escaldes buscarà aliances amb el sector privat per potenciar l\'atenció a la gent gran
El PS d\'Escaldes buscarà aliances amb el sector privat per potenciar l\'atenció a la gent gran

La cap de llista de PS Independents a Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha assegurat aquest dissabte que la formació que representa té la ferma voluntat d’intentar arribar a acords amb empreses privades amb les quals es pugui potenciar els serveis a la gent gran, com ara el d’atenció domiciliària. Durant el berenar que s’ha ofert als padrins de la llar de jubilats, la candidata cònsol major ha explicat que cada cop hi haurà més necessitats en aquest àmbit i que cal cercar fórmules per fomentar aquest sector d’activitat que, ha indicat, també serveix per crear llocs de feina.

Vendrell ha recordat que es tracta d’un àmbit on l’activitat pot incrementar-se de forma important en els propers anys. “Són feines que estan en alça perquè la població cada vegada envelleix més”, ha explicat, tot recordant que això genera unes necessitats que potser els comuns no podran assumir en la seva totalitat. “Des de les administracions estem obligats a ajudar a aquestes empreses perquè sinó és una càrrega que haurem d’agafar nosaltres”, ha apuntat. Per això, i tot i que, per posar un exemple, el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) ja existeix a Escaldes-Engordany, “si hi ha privats que complementin, mirarem la forma d’ajudar a la persona o a l’empresa perquè es puguin donar aquests serveis”. 

Durant el berenar, celebrat a la llar de jubilats, i al qual han assistit altres membres de la llista com Aleix Mañosas, Valentí Closa, Naeco Yamamoto, Toni Fernández –que ha ofert una petita actuació musical- o Pere Bellido, Vendrell també ha recordat una altra proposta clau pel col·lectiu: la creació d’un consell de gent gran perquè els padrins “s’impliquin, ens expliquin els seus neguits i què creuen que necessiten”. 

Aquesta mesura, ha recordat la cap de llista de PS Independents, va en la línia de fomentar al màxim la participació ciutadana en totes les franges d’edat. Un objectiu que es persegueix també amb iniciatives com el consell de joves o l’impuls de pressupostos participatius. “Volem arribar a tothom i que participin més en les decisions que es prenguin al comú”, ha assegurat.

Comentaris

Trending