El PS demana al Govern informació sobre els canvis al pressupost

El conseller general Roger Padreny diu que queda pendent conèixer l'estat d'inversions anunciades com ara la dels pisos socials, la transformació digital de l'administració o la creació d'un parc tecnològic

El conseller general del PS Roger Padreny.
El conseller general del PS Roger Padreny. PS
El conseller general socialdemòcrata, Roger Padreny ha demanat la documentació de tots els canvis del pressupost del 2020 aprovats pel Govern després del 14 de març. Queda pendent conèixer l'estat d'inversions anunciades com ara la dels pisos socials, la transformació digital de l'administració o la creació d'un parc tecnològic.

El grup parlamentari socialdemòcrata informa, per mitjà d'un comunicat, que ha pogut assabentar-se pels mitjans de comunicació de la voluntat de Govern de fer canvis en el pressupost del 2020, aprovat el passat 27 de febrer del 2020. Aquests canvis responen a la situació d'emergència sanitària ocasionada per la Covid-19. No obstant això, "els membres de la comissió de finances encara no hem rebut la notificació de possibles canvis al pressupost i/o la voluntat futura d'introduir-ne de nous", ha precisat el conseller general Roger Padreny.

Per aquest motiu, “demanem a Govern tota la informació relativa a qualsevol canvi que s'hagi produït en el pressupost recentment aprovat. Aquesta informació ens permetrà conèixer quins projectes prioritza el Govern, per cada ministeri" ha explicat el conseller. "Per exemple, en el cas del ministeri d'Ordenament Territorial, hem pogut saber que s'han considerat imprescindibles l'actuació a la Portalada o la passarel·la que ha d'unir la plaça del Poble amb el carrer de la Vall".

Comentaris (3)

Trending