El PS d'Andorra la Vella vol potenciar i fer més dinàmic l'espai per a joves La Central

Comentaris

El PS d\'Andorra la Vella vol potenciar i fer més dinàmic l\'espai per a joves La Central
El PS d\'Andorra la Vella vol potenciar i fer més dinàmic l\'espai per a joves La Central

El Partit Socialdemòcrata (PS) pretén que la ciutadania en general i els joves en particular s'involucrin més en l'activitat parroquial d'Andorra la Vella. La formació liderada per Dolors Carmona i Lídia Samarra proposa diferents elements. Per exemple, crear un perfil web que faciliti als ciutadans el contacte amb el comú. Però, sobretot, es vol generar més interconnexió directa i fer que l'espai per a joves al Parc Central, anomenat justament La Central, esdevingui més dinàmic.

Fomentar l’autoorganització dels joves i donar-los les eines necessàries perquè puguin crear les seves associacions. Aquest és un altre eix clau de les polítiques per aquest col·lectiu que proposa la candidatura de PS Independents a la capital. Així ho ha explicat Cristina Valen, número 10 de la llista, durant una visita a la Central, un espai que, ha assegurat, “volem potenciar com a lloc de trobada per a la gent jove de la parròquia”. 

Valen, que ha estat acompanyada per les aspirants a cònsols, Dolors Carmona i Lídia Samarra, així com pel número 4 de la llista, Sergi González, i el primer suplent, Nil Cartes, ha destacat la importància que el col·lectiu pugui associar-se perquè, d’aquesta forma, “ens puguin dir què és el que necessiten”. Des de PS Independents es té clar que “cal donar-los les eines que els calguin” i que les entitats que acabin creant han de poder tenir subvencions. 

La candidata socialdemòcrata no ha amagat que, com a membre ella mateixa dels joves de la parròquia, la sensació és que, fins ara, ha existit una certa distància amb els governants comunals. “Hem de comunicar-nos més amb el jovent, veure quines són les seves necessitats i donar-los les eines per associar-se i fer els seus projectes”, ha defensat. També s’ha mostrat partidària de potenciar la Central i convertir-la “en un espai més dinàmic”. 

Dins d’aquest objectiu de fomentar la implicació i participació de la gent jove un impuls important el pot donar una altra de les propostes del programa electoral: la creació d’un perfil web a través del qual el ciutadà pugui dir la seva. Es tracta, a l’entendre de Valen, d’una eina especialment útil per aquest col·lectiu. “Els joves podrien fer-ho servir com a forma de comunicar-se amb el comú, amb tots els departaments  i fer que aquesta relació sigui molt més fluïda”, ha assegurat.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.