El PS considera que es pot treure un millor rendiment dels equipaments esportius de la capital

Comentaris

El PS considera que es pot treure un millor rendiment dels equipaments esportius de la capital
El PS considera que es pot treure un millor rendiment dels equipaments esportius de la capital

La candidatura del Partit Socialdemòcrata (PS) a Andorra la Vella considera que es podria treure un major rendiment de les infraestructures esportives que hi ha a la parròquia. I que davant la qualitat dels equipaments i la situació de quà gaudeixen podrien ser un important esquer per a un turisme especialitzat i de nivell. I per fer de la capital del país una destinació d'estades esportives.

Així ho ha explicat l’ex cònsol menor i actual número 12 de la llista, Manel Blasi, que ha posat en relleu que s’han de promocionar més les nombroses instal·lacions de primer nivell amb les que compta la parròquia, com ara els Serradells, “un lloc emblemàtic” que ha visitat acompanyat de dos dels companys de llista: el número 3, Francesc Rechi, i el 5, Cristian Asensio. 

“El teixit que tenim és immens”, ha volgut destacar Blasi tot recordant que entre les instal·lacions pròpiament comunals (com ara l’estadi o els Serradells) i les d’altres administracions o entitats “hi ha cinc camps de futbol i dos o tres pavellons”. I tot això situat “a una alçada d’entre 900 i 1.000 metres”. Per tant, es tracta “un atractiu molt fort” perquè tant federacions i com clubs de països veïns puguin escollir la capital com a destí de les seves estades esportives. 

Un exemple, ha indicat, és el mateix centre esportiu dels Serradells. La piscina, ara en obres, ja és una instal·lació que ha acollit molts nadadors o waterpolistes estrangers i Blasi considera que, un cop s’hagi enllestit la reforma ara en marxa, encara es pot promocionar molt més. “Poden venir molt més i es pot compaginar sense problemes amb la resta d’usuaris”, ha explicat el número 12 de la llista de PS Independents. 

“Els Serradells havia arribat a encabir gairebé 7.000 abonats i ningú es molestava. Avui amb 4.000 poden venir molts més”, ha assegurat. Al mateix temps, ha recordat que fa anys la parròquia era el lloc escollit per equips d’elit com ara el Barcelona de bàsquet i, en canvi, “ens ho hem deixat perdre” malgrat l’elevada qualitat de les diferents instal·lacions existents.

Blasi també ha deixat clar que, des del comú, en cas de victòria electoral el proper 13 de desembre es continuarà donant “suport logístic i econòmic” a tots els clubs i federacions de la parròquia”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.