El PS aspira a millorar el resultat de les legislatives

El primer secretari de la formació, Gerard Alís diu que volen incrementar la presència als consells de comú

El president del PS, Pere López i els membre del comitè local de Sant Julià de Lòria, Gerard Alís i Carmen Sànchez Balletbó.
El president del PS, Pere López i els membre del comitè local de Sant Julià de Lòria, Gerard Alís i Carmen Sànchez Balletbó.
El Partit Socialdemòcrata es presenta a cinc parròquies amb l'objectiu de treballar per a la ciutadania i amb el desig de mantenir els bons resultats de les darreres eleccions legislatives i, especialment, a Escaldes-Engordany. El primer secretari de la formació, Gerard Alís que ha estat present a l'enganxada de cartells de Sant Julià de Lòria assegura que volen aprofitar l'impuls de les generals i incrementar la presència als consells de comú.

Gerard Alís assegura que a les eleccions del pròxim dia 15 volen consolidar i millorar els resultats de les generals. L'eix de la campanya serà acostar-se a la ciutadania, compartir les idees,  millorar la qualitat de vida, afavorir la participació i la transparència, i la forma de treballar per crear un projecte de país.

Segons Alís, "l'aspiració és guanyar al màxim dels comuns". Això, en paraules del primer secretari, els permetrà ampliar la militància. A Sant Julià de Lòria es presenten amb el nom d'Units pel Canvi i a Ordino amb el de MovemOrdino. A Encamp, Andorra la Vella i  Escaldes Engordany ho fan amb la denominació de Partit Socialdemòcrata Independents.

El PS espera en aquestes eleccions revalidar la seva condició de segona força política i que els comicis siguin el principi de la fi de Demòcrates perquè els socialdemòcrates afronten les eleccions com un pas més per avançar cap al canvi.  El partit, a més, va proposar una modificiació de la llei electoral per mirar de millorar la representativitat als consells de comú..

 

Comentaris

Trending