El MoraBanc Andorra ‘torna a la pista’ amb sessions individuals

(AMB VÍDEO) Els jugadors s’han distribuït en dos grups que entrenaran de manera alternativa només durant les tardes

-
-
Set setmanes després del darrer entrenament sobre el parquet, quatre dels jugadors del primer equip més dos dels joves basquetbolistes que reforcen el MoraBanc han tornat a la pista. El club andorrà torna a la feina preveient la represa, encara que amb un format especial, de la Lliga Endesa. L’activitat al poliesportiu de Govern es va aturar el 12 de març i fins ara els jugadors han estat mantenint tant com han pogut la forma en els seus propis domicilis. Des d’avui poden entrenar-se a la pista però seguint estrictes mesures que fan, per ara, que els jugadors hagin d’aparèixer damunt el parquet de manera alternativa. 

Els tècnics, amb Ibon Navarro i David Eudal al capdavant, hauran de respectar la distància de seguretat entre ells i amb els jugadors en aquest tram inicial de la preparació. S’han fet dos grups de jugadors que entrenaran en dies alterns i només per les tardes. De moment, al Principat encara no hi ha ni David Walker ni Bandja Sy, que per diferents motius són, l’un, als Estats Units i, l’altre, a Sèrbia.

Avui entrenaran Clevin Hannah (de fet ja ho ha fet), Jeremy Senglin, Alexis Bartolomé, Frantz Massenat, Nacho Llovet i Hugo Bartolomé. Demà serà el torn de Dejan Musli, David Jelínek, Guille Colom, Moussa Diagne, Tyson Pérez i Dejan Todorovic. Durant tota aquesta setmana la feina està programada així per les tardes en dies alterns. David Walker està previst que pugui tornar a Andorra dimecres des d’Ohio on està amb la seva família i Bandja Sy tornarà tant bon punt obrin les fronteres a Sèrbia on està amb la seva parella i la seva filla recent nascuda. 

“És molt important en aquest tipus de situacions no passar-se”, exposa el preparador físic Miguel Ángel Rodellar sobre les sessions que farà l’equip els propers dies. “Tampoc ens hem de quedar curts perquè la idea és treballar en la línia de sempre i amb la intensitat i els descansos que corresponen”. Rodellar ha explicat que “la idea és començar a fer els moviments que es fan en un partit de bàsquet i que hem intentat replicar amb els exercicis a casa però que no es poden desenvolupar igual que en una pista de bàsquet”.

Etiquetes

Comentaris

Trending