El Govern destina quasi 4 milions d'euros a pavimentació de carreteres

S'ha fet un concurs nacional urgent amb un termini d'execució de 12 mesos

Obres de pavimentació en un carrer d'Andorra la Vella
Obres de pavimentació en un carrer d'Andorra la Vella
El Govern ha adjudicat els treballs de nova pavimentació i reforç de les calçades de les carreteres generals, secundàries i carrers per concurs nacional urgent i per un import de 3 milions 700 mil euros. També s'ha adjudicat la fase 3 dels treballs de conservació, posada en valor i rehabilitació de l’antic Hotel Rosaleda, a Encamp.

L'adjudicació dels treballs de nova pavimentació i reforç de les calçades s’emmarca en la voluntat del Govern de millorar la seguretat a la xarxa viària i tenen un termini d’execució previst de 12 mesos. L'empresa Pavand ha estat l'adjudicatària en un concurs nacional urgent i per un import de 3.772.573,38 d’euros.

El Govern també ha adjudicat la fase 3 dels treballs de conservació, posada en valor i rehabilitació de l’antic Hotel Rosaleda, a Encamp per un import de 489.625,01 euros. Els treballs consisteixen en una ampliació volumètrica de diferents pisos sobre la planta que actualment acull la sala polivalent.

Aquests treballs no afectaran en els terminis previstos de trasllat a l’edifici. La rehabilitació d’aquest edifici emblemàtic s’emmarca en la política del Govern de conservar i donar ús als edificis del seu patrimoni. En aquest cas, com ja es va anunciar, l’Hotel Rosaleda acollirà la nova seu del Ministeri de Cultura i Esports i diverses dependències del Departament de Cultura: Patrimoni Cultural, la Biblioteca Nacional i el Servei de Política Lingüística.

Etiquetes

Comentaris

Trending