El Govern destina 2,5 milions d'euros per acabar les obres de la Seu de la Justícia

En la segona fase es faran treballs de seguretat, climatització i enregistrament dels judicis

-
-
El Govern, ha adjudicat la fase dos de la construcció de la nova Seu de la Justícia, a Andorra la Vella per un import de 2.514.532,88 euros. L'adjudicació, com ha explicat aquest dimecres el ministre portaveu, Eric Jover, abasta la totalitat dels treballs necessaris en matèria de seguretat, vigilància, control, climatització i gravació de judicis. Una vegada acabin les obres de la segona fase, l’edifici estarà en condicions per poder entrar en servei. Es preveu que això sigui durant el primer tram del 2020, amb un lleuger retard respecte d'allò previst.

Les obres de la construcció de la nova Seu de la Justícia a Andorra la Vella han entrat en la seva recta final. L'edifici que acollirà consta de 6 plantes i una superfície total de 14.987m2. La superfície s'adequa a les necessitats actuals de l'Administració de Justícia, i a més permet el creixement previsible per al futur.

L'espai es divideix en diferents dependències destinades a sales de Cúries i Sales de Vistes, el Consell Superior de la Justícia, les Batllies Civils, les Batllies d'Instrucció Ordinària, les Batllies d'Instrucció Especialitzada, la Fiscalia, el Tribunal de Corts i el Tribunal Superior de Justícia.

L'edifici entrarà en funcionament a principis de l'any vinent. Aquest dimecres el Govern ha adjudicat la fase dos per un import de 2.514.532,88 euros. L'adjudicació, com ha explicat aquest dimecres el ministre portaveu, Eric Jover, abasta la totalitat dels treballs necessaris en matèria de seguretat, vigilància, control, climatització i gravació de judicis.

D'altra banda, el Govern, ha adjudicat les obres de protecció del marge esquerre del riu Valira a la zona de l’EDAR Sud, a Sant Julià de Lòria. Les obres donen resposta a un acord entre el Govern i la societat privada COSP.SA. Els treballs s’han adjudicat per un import d’1.147.942,71 d’euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending