El comú lauredià allarga mig any el contracte d'Ordóñez com a director de Naturlandia

Comentaris

El comú lauredià allarga mig any el contracte d\'Ordóñez com a director de Naturlandia
El comú lauredià allarga mig any el contracte d\'Ordóñez com a director de Naturlandia

El comú de Sant Julià, a través de la societat Camprabassa, ha allargat com a mínim mig any el contracte que lliga Enric Ordóñez al projecte de Naturlandia. El gestor barceloní continuarà sent l’home fort de l’ecoparc lauredià, fins i tot amb més atribucions que fins ara després que s’hagi començat a fer una reestructuració de personal al parc d’oci i esquí de Sant Julià.

La relació d’Ordóñez amb el comú de Sant Julià anava directament relacionada amb els anteriors cònsols, i especialment el menor, Manel Torrentallé, que era, ‘via Barça’, el seu valedor. De fet, i arran d’unes discrepàncies sorgides al tomb dels incompliments tècnics del Tobotronc, l’antiga cònsol laurediana, Montserrat Gil, va intentar rescindir unilateralment el vincle amb Ordóñez abans que s’acabés el mandat. Però la intervenció de Torrentallé i del llavors conseller de Finances i també membre del consell d’administració de Camprabassa, Joan Besolí, amb vincles també amb el Barça ‘via Sandro Rosell’, van impedir la sortida d’Ordóñez.

La vinculació entre Naturlandia i Ordóñez –a través de la seva firma T3 Think Tank– es va iniciar en format de consultoria i assessorament i s’ha anat afermant. Però vistos els resultats obtinguts per Naturlandia i les constants advertències fetes pels auditors, més el fet que es tractava d’un home de l’absoluta confiança de l’anterior consolat i amb un contracte amb una data d’extinció clarament definida, semblava que no entraria en el projecte que vulgui posar en marxa l’actual cònsol Josep Vila. La renovació o pròrroga del contracte ha sobtat en alguns sectors fins i tot de Laurèdia en Comú.

Diverses fonts, però, han remarcat que ara per ara Vila i la nova majoria comunal laurediana han optat per comptar amb la pràcticament tot el personal que va treballar amb Gil i Torrentallé, fins i tot amb els càrrecs de confiança. S’han canviat alguns rols i funcions. Però abans de prendre decisions definitives, la majoria de Laurèdia en Comú vol tenir molt clara la situació de la corporació. De fet, tota la feina d’aquestes primeres setmanes de mandat està molt centrada en posar-se al dia i analitzar al detall la situació exacta, sobretot, de les finances. Diverses fonts consultades han advertit que la situació és molt complexe i que s’estan trobant diverses anomalies, sense que hagin pogut definir l’abast o transcendència d’aquestes.

Comentaris

Trending