El comú d'Encamp o l'exemple que els llocs de treball 's'adjudiquen' a l'avançada (presumptament)

Comentaris

El comú d\'Encamp o l\'exemple que els llocs de treball \'s\'adjudiquen\' a l\'avançada (presumptament)
El comú d\'Encamp o l\'exemple que els llocs de treball \'s\'adjudiquen\' a l\'avançada (presumptament)

El comú d’Encamp mira de posar ordre a algunes disfuncions -menys aïllades del que convindria- que es donen en alguns dels seus departaments i que evidencien situacions del tot anòmales. Un dels últims fets que els responsables de la majoria han hagut de posar en coneixement d’altres integrants de la corporació és el fet que entre la documentació que es va posar dies enrere a disposició del públic al servei de tràmits en relació a la contractació d’eventuals per a l’estiu, algunes de les fitxes que descrivien els llocs de treball disponibles… ja incloïen el nom i cognoms de la persona que es recomanava agafar per aquella plaça.

Segons diverses fonts consultades, l’“error” hauria estat detectat ràpidament i hauria sigut pràcticament imperceptible per al públic en general. Però davant el risc que la situació hagués anat més enllà del que inicialment es pensava, es va explicar l’errada traient-li ferro i assenyalant que es tractava d’un descuit d’una de les persones encarregades d’elaborar les fitxes de les característiques del lloc de treball. En el cas de la situació controvertida, segons les fonts, correspondria a un dels eventuals que hauria de quedar a l’aixopluc del departament de turisme. Les darreres places que s’han posat a disposició dels interessats fan referència, totes elles, a eventuals per a activitats estiuenques.

Segons les fonts, en el cas en concret, la persona que descrivia els llocs de treball va fer una recomanació escrita en relació a una plaça concreta i a una persona també concreta que podia respondre al perfil que es demanava. I dita documentació amb el nom inclòs es va incloure en la paperassa que inicialment es va exposar al servei de tràmits. Les fonts consultades han assegurat que, molt probablement, si algú va tenir al seu abast el controvertit document ni tan sols s’hauria fixat, probablement, del detall. Un detall que no ho és tant. I que evidencia ben clarament que les recomanacions, els ‘endolls’ i les places fetes a mida funcionen d’allò més a l’administració. A la d’Encamp sembla clar, almenys.

Comentaris

Trending