Salut, educació o comunicació científica, propostes del Cicle de Perfeccionament Professional

Les formacions es realitzaran els mesos d’octubre i novembre i aposten per un enfocament pràctic

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort.
Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort. ARXIU

La Universitat d’Andorra, amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, ha organitzat una nova edició del Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), un programa de formacions presencials de curta durada adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país. Durant els mesos d’octubre i novembre s’han impulsat un total de cinc propostes amb un enfocament pràctic dins dels àmbits de la salut, l’educació, la informàtica i la comunicació científica.

La primera formació, que tindrà lloc els dies 13, 14, 19 i 20 d’octubre amb un total de 16 hores, porta per títol ‘Power Automate i Power APPs. Descobreix els nous entorns de treball digital’ i va encaminada a treballar les eines de Robotic Proccess Automation, que automatitzen les tasques d’extracció de dades d’una empresa. El segon seminari, ‘Advanced tools for scientific writing’ s’impartirà el 5 de novembre durant 4 hores i es dirigeix a persones científiques que vulguin millorar les seves habilitats en la redacció d’articles en anglès.

La tercera proposta s’adreça a estudiants i professionals del món de l’educació que vulguin treballar les matemàtiques d’una manera alternativa i innovadora. S’anomena ‘Rubikids: ludifiquem les matemàtiques a través del joc de Rubik’ i tindrà lloc el 12 de novembre amb una durada de 3 hores. Per finalitzar, s’han programat dues formacions adreçades a estudiants i professionals del món de la salut. D’una banda, el 12 i 13 de novembre s’impartirà un taller d’actualització en tècniques d’higiene i confecció de llits seguint el model d’atenció centrada en la persona; i de l’altra, el 18 i 19 de novembre s’ha organitzat un curs teòric-pràctic sobre disfàgia orofaríngia, per abordar els conceptes bàsics de la deglució normal i alterada, i el seu abordatge clínic i logopèdic.

El Cicle de Perfeccionament Professional s’organitza des de l’any 1996 i fins a la data més de 2.000 persones han seguit algun dels seus programes. Compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula.

Etiquetes

Comentaris

Trending