França mostra la seva oferta educativa reforçada per 390 000 alumnes en 567 escoles a l’estranger

El saló de l’ensenyament superior d’Andorra la Vella coincideix amb la sisena edició de la Semaine des lycées français du monde

El saló s'ha obert aquest dimarts al matí i es tanca a les sis de la tarda.
El saló s'ha obert aquest dimarts al matí i es tanca a les sis de la tarda. AMBASSADE DE FRANCE

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella acull aquest dimarts el saló de l'ensenyament superior francès. Hi són presents una vintena d'expositors per presentar l'oferta de les universitats i d'altres centre educatius, principalment de la regió d'Occitània.

Els alumnes de première i terminale del Lycée Comte de Foix, els alumnes de primer i segon de batxillerat de l'Escola andorrana i els alumnes de la formació professional andorrana visiten el saló en grups de classes, acompanyats pels seus professors. El saló compta amb la col·laboració del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior , la delegació per a l'educació francesa a Andorra, l'Acadèmia de Montpeller i la representació del Copríncep francès. També hi es present el Crous de Tolosa per donar resposta a les demandes sobre habitatge o beques.

L'objectiu és augmentar la presència d'estudiants andorrans a França. Actualment un 80% trien Espanya i només un 20% opten per França. La celebració del saló coincideix amb la sisena edició de la Semaine des lycées français du monde. Compta amb 390 000 alumnes en 567 escoles. 
 

Comentaris (2)

Trending