L’amenaça de la neu continua: suspès l’esquí escolar d’aquest dimarts i reforç del transport

El Govern preveu ara que el temporal comenci a ser important a partir d’aquesta nit de dilluns i adopta mesures per disminuir l’afectació a la xarxa viària

Aquest dimarts no hi haurà esquí escolar.
Aquest dimarts no hi haurà esquí escolar. ARXIU

La previsió de nevades continua en peu. Una mica més de l’inicialment esperat, però el Govern continua esperant neu. I d’aquí que davant la previsió de nevades generalitzades a tot el país –que s’han retardat respecte les informacions inicials i haurien d’arribar a partir de la nit d’aquest dilluns–, s’instauren mesures preventives per disminuir l’afectació que pugui tenir a la xarxa viària.

Així, tal com marca el protocol en cas d'avís taronja per aquestes circumstàncies, es cancel·la preventivament l’esquí escolar de la jornada de dimarts per a tots els alumnes. D’altra banda, es desdoblaran diverses línies del transport escolar i es modificaran alguns horaris -podeu veure en aquest comunicat les afectacions- per tal d’avançar-los lleugerament. Les famílies dels escolars els quals estiguin afectats pels canvis rebran la informació via SMS.

Comentaris (9)

Trending