84 candidats comencen la Prova oficial de batxillerat professional

Des d’aquest dilluns, i fins al dimecres 1 de juny, tots els exàmens se faran al Centre de Formació d’Aixovall i els resultats se sabran el dia 15

Joves fent la prova de batxillerat professional aquest matí
Joves fent la prova de batxillerat professional aquest matí

Aquest dilluns ha començat la convocatòria ordinària de la Prova oficial de batxillerat professional (POB PRO). Es portarà a terme fins al dilluns 1 de juny, i tots els exàmens tindran lloc al Centre de Formació d’Aixovall. Fins a 84 candidats es presenten a les diferents categories disponibles en aquestes avaluacions, de les quals podran saber els resultats el 15 de juny.

Dels 84 candidats, hi ha 74 presencials i 10 candidats lliures. Repartits entre les diferents modalitats hi ha 27, 25 presencials i 2 lliures, per al curs en activitats físiques, esportives i de lleure; 25, 19 presencials i 6 lliures, per al d’animació socioeducativa; 6 per al d’estètica, cosmètica i perfumeria; 13, 12 presencials i un lliure, per al de secretariat multilingüe, i 13 candidats, 12 presencials i un lliure, per al de sistemes i xarxes informàtics.

Les proves finalitzaran el dimecres, 1 de juny. Els resultats de la convocatòria es publicaran a la web d’Educació i al tauler d’anuncis del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. Així mateix, es faran arribar als candidats per correu electrònic el dimecres, 15 de juny, a partir de les 15:00 hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending