Els taxistes confien tenir disponible el setembre l’APP per a gestió de reserves

Els afiliats de l’ATA faran una formació durant el mes que ve i si tot funciona com preveuen tenen intenció de posar en marxa el nou dispositiu

Senyalització d'una de les parades de taxi, a Andorra la Vella.
Senyalització d'una de les parades de taxi, a Andorra la Vella. Toni Solanelles

L’Associació de Taxistes (ATA) espera poder posar en funcionament a partir del mes que ve una aplicació (APP) telemàtica que permetrà fer les reserves o les demandes de servei, com es vulgui, a través del mòbil o d’altres canals de comunicació. L’entitat està acabant de perfilar els detalls del nou dispositiu. Ja tenen pràcticament triada l’APP encara que no serà fins més endavant que ho anunciaran.

Ara per ara estan acabant de perfilar els serrells i de preparar-se per poder millorar el servei que ofereixen. En aquest sentit, l’objectiu és que durant el proper setembre els professionals del taxi puguin fer la formació corresponent associada a la nova aplicació. Una vegada s’hagi fet aquest pas, si el resultat és positiu, com s’espera, immediatament després s’instal·laria l’APP i s’activaria pertinentment.

La proposta de l’aplicació ha anat sorgint en les darreres reunions que han dut a terme els taxistes, i en què, entre altres coses, es va canviar la junta durant les discrepàncies amb la manera de fer de la direcció de l’entitat. Tot i que semblava que l’interès major tindria a veure amb la centraleta, al final la principal demanda va anar al tomb de l’aplicació, d’aquí que l’equip ara liderat per Josep Lluís Donsión va decidir actuar amb consonància i celeritat.

Hores d’ara, i tot i que la situació pel moment actual derivat de la crisi del coronavirus no és fàcil, la tranquil·litat seria la tònica dominant a l’ATA, més enllà dels treballs corresponents a l’elecció i posada en marxa de l’APP. El darrer mes s’ha donat d’alta un nou afiliat a l’associació més antiga del taxi que hi ha al Principat. Ara mateix l’ATA disposa de 52 associats.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending