El Niu d’Andorra Telecom participa en un esdeveniment per fomentar nous emprenedors

La cimera del negoci internacional Millonario Master Minds reunirà experts, mentors, inversors, coaches i startups a Barcelona en una plataforma de networking i de capital internacional

Presentació de la participació del Niu d'Andorra Telecom a la cimera Millonario Master Minds
Presentació de la participació del Niu d'Andorra Telecom a la cimera Millonario Master Minds Niu d'Andorra Telecom

El Niu d’Andorra Telecom estarà present a la cimera del negoci internacional que es celebrarà a Barcelona, el Millonario Master Minds. En aquest esdeveniment es desenvoluparan de forma simultània diverses activitats que abordaran la innovació, la inversió, les noves tendències, el màrqueting del futur, i més. Mitjançant conferències, workshops i masterclasses, es busca fomentar el desenvolupament de nous emprenedors, potenciar les seves idees de negoci i accelerar el seu creixement.

Miquel Gouarré, responsable del Niu d’Andorra Telecom, ha indicat que l’acceleradora i incubadora ja està treballant amb possibles candidats entre les 'startups' que ja tenen. Però, encara s’hi poden presentar noves. Tots aquells interessats que estiguin desenvolupant un projecte al país i vulguin presentar-los al Millonario encara són a temps de fer la seva proposta.

Gouarré ha valorat positivament l’impacte que tindrà per al Niu la presència en aquesta cimera del negoci. Ha recalcat que no es tracta sols de fer-se conèixer entre altres empreses de projecció mundial, sinó que els posarà en contacte en un ambient col·laboratiu amb inversors, mentors i referents de la innovació.

Entre algunes de les activitats de la cimera destaquen conferenciants com Maria Fernàndez, 'coach' personal o sessions de 'Pitch', on les startups podran presentar-se davant un panell d’inversors de prestigi internacional. Robin Arca, CEO de Millonario Master Mind, ha ressaltat que “l’esdeveniment vol ser una plataforma que generi sinergies entre els líders de la comunicació empresarials i la resta de participants, generant un 'networking' potent”.

Etiquetes

Comentaris

Trending