MoraBanc proposa una sessió virtual sobre com invertir en temps de coronavirus

La jornada, que es farà dijous a partir de les onze del matí, anirà a càrrec dels experts Tomàs García Purrriños i Miguel Ángel Villoslada

Morawealth, la gestora d'actius de MoraBanc a Barcelona.
Morawealth, la gestora d'actius de MoraBanc a Barcelona.

Saber gestionar les inversions en un entorn marcat per la crisi sanitària provocada per l’expansió del coronavirus. Aquest és l’objectiu del webinar que organitzaran conjuntament MoraBanc i MoraWealth, l’ agència de valors del grup a Barcelona. La sessió, que serà oberta al públic en general, tindrà lloc dijous a partir de les onze del matí.

Segons s’ha explicat des de l’entitat financera, la iniciativa es marca com a objectiu respondre a cinc preguntes claus. Primer, “què podem esperar de l’economia en els propers mesos?”. En segon lloc si “continuaran pujant les borses o estem davant d’un fals rebot. També es vol aclarir si la crisi del coronavirus “és una oportunitat per invertir en petroli amb els preus actuals” i “com posicionem la nostra cartera per aprofitar les oportunitats”. La cinquena part sortirà a partir de les qüestions que formulin els participants.

Els responsables de la sessió seràn Tomàs García Purriños i Miguel Ángel Villoslada. El primer és el portfolio manager de MoraBanc Asset Management i professor de diferents escoles de negocis. Compta amb prop de 15 anys d’experiència en mercats financers. Per la seva banda, Villoslada, director de Gestió de Carteres de MoraWealth, suma més de 12 anys d’experiència en la indústria de gestió d’actius com a gestor, analista i responsable de solucions multiactiu. És llicenciat en Economia, màster en finances i CAIA.

La sessió tindrà lloc dijous, a partir de les onze del matí. L’enllaç per fer la inscripció es pot trobar a les xarxes socials de MoraBanc.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending