Andorra Business dóna a conèixer oportunitats d’inversió a empresaris britànics

S’ha fet durant una trobada amb representants d’entitats tecnològiques, de fonts d’inversió i de companyies aèries del Regne Unit

Reunions de treball andorra Business a Londres.
Reunions de treball andorra Business a Londres.

Aquest dimarts s’ha mantingut a Londres una reunió amb representants d’empreses tecnològiques, grans corporacions, de fons d’inversió i de companyies aèries, entre d’altres, amb l’objectiu de donar a conèixer les oportunitats d’inversió del Principat. Els encarregats d’explicar-ho han estat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, i la directora, Judit Hidalgo.

Gallardo ha destacat que l’objectiu d’aquestes trobades és poder potenciar els intercanvis econòmics amb el Regne Unit, “perquè hem detectat que poden ser estratègicament interessants”. Els resultats de l’any passat evidencien aquest fet, ja que la inversió estrangera britànica formalitzada va superar els vuit milions d’euros, que va suposar multiplicar per cinc els millors resultats històrics, que dataven del 2017, així com les importacions, que van superar els 25 milions. Gallargo ha assegurat que “estan interessats en les oportunitats que ofereix el nostre país i estem fent tot el que està al nostre abast perquè ens coneguin encara millor i s’incrementin els intercanvis comercials entre els dos països”.

Per la seva banda, Hidalgo ha explicat que “actualment a Andorra hi resideixen uns 800 britànics, i la bona percepció que tenen del nostre país és un dels millors reclams”. Així, ha assegurat que “cada vegada hi ha més persones establertes per treballar des del Principat i busquem sectors que complementin l’oferta existent”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending