Dificultats de sortida i sobretot d’accés al país amb llargues retencions a l’N-145

Des del migdia, la cua a la carretera que enllaça la Seu amb Andorra arriba als 8 quilòmetres; els problemes per deixar el Principat han estat anteriors i no pas tan significatius

-
-
Aquest dissabte de Meritxell està comportant dificultats en la via de sortida i arribada al Principat pel cantó sud, és a dir, per la frontera hispano-andorrana. Des de molt aviat al matí, hi ha hagut retencions dins del país en direcció a Espanya. Però les cues més intenses i els principals problemes són per arribar al Principat per l’N-145.

Des de les 10 del matí i fins al punt del migdia, aproximadament, hi ha hagut cua per deixar el país. La retenció ha arribat a tenir un quilòmetre i mig segons Mobilitat. És a dir, hi ha hagut moments que els vehicles s’han vist obligats a pràcticament aturar-se des del Punt de Trobada i anar seguint amb marxa lenta fins poder travessar la frontera. Un cop superat el punt duaner de la Farga de Moles, la marxa en direcció a Espanya s’ha pogut fer amb normalitat.

Diferent és el sentit nord, és a dir, en sentit Andorra. Des del migdia i encara fins fa ben poca estona les retencions a la carretera que va de la Seu al Principat, l’N-145, arribaven als 8 quilòmetres, això és, pràcticament, fins a la rotonda just abans d’arribar a la capital de l’Alt Urgell. I una vegada creuada la frontera es mantenia el trànsit lent a l’interior ja del país, sobretot a l’entorn de Sant Julià i en sentit nord, durant un quilòmetre i mig més aproximadament.

Comentaris (1)

Trending