Detingut un resident acusat de robar 300 euros que hi havia a la caixa registradora d’un comerç d’Encamp

L’home, de 32 anys, s’hauria colat al local l’anterior cap de setmana després de trencar la reixa interna de ventilació

-
-
La policia ha detingut un home resident de 32 anys acusat de ser l’autor del robatori que hi va haver l’anterior cap de setmana en un comerç d’Encamp. La investigació iniciada arran de la denúncia presentada pels responsables de l’establiment, del qual el lladre se’n va endur uns 300 euros, va acabar culminant amb l’arrest dijous.

El furt amb força va ser durant el cap de setmana del 25 i 26 d’agost. Llavors un desconegut hauria forçat la reixa interna de ventilació del local per poder accedir-hi. I un cop a dins, tornant a usar la força, l’home es va apoderar d’uns 300 euros que hi havia a la caixa registradora segons la denúncia presentada pels responsables del comerç. De totes les dades obtingudes en la investigació policial es va arribar a poder identificar el presumpte autor del furt i dijous se’l va acabar detenint.

Aquest és un dels arrestos que hi ha va haver durant la setmana passada, molts d’ells relacionats o bé amb les operacions de lluita contra el contraban o bé amb alcoholèmies positives, normalment en controls rutinaris. Més enllà d’això, però, i a banda de les detencions per fer cas omís a decisions administratives o judicials, també es van arrestar cinc persones per agressions en l’àmbit domèstic. Quatre d’ells formaven dues parelles. En aquest sentit, les primeres detencions es van produir dimarts passat a les 8 de la tarda a Andorra la Vella. En aquella ocasió es van arrestar una dona i un home residents de 18 i 21 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. 

Les altres dues intervencions per la mateixa naturalesa de delicte es van dur a terme durant la jornada d’aquest diumenge. Dos nois de 20 i 25 anys, respectivament, residents, perquè s’estaven agredint vers les 3 de la matinada a la via pública. També a la via pública i a Andorra la Vella hi havia a les 11 de la nit del mateix diumenge hi havia una batussa de parella que va acabar amb l’arrest d’un home no resident de 41 anys.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending