Detingut l’empleat d’una joieria que es quedava pagues i senyals dels clients

La direcció general de l’establiment va detectar que el dependent, resident de 44 anys, s’havia quedat tres transferències i part d’allò ingressat en vendre diferents rellotges

Una imatge d'arxiu de rellotges d'un cert luxe. El detingut en venia i es quedava en part de l'ingressat.
Una imatge d'arxiu de rellotges d'un cert luxe. El detingut en venia i es quedava en part de l'ingressat.
L’empleat d’una joieria d’Andorra la Vella va ser detingut dimarts després que els dirigents de l’establiment on treballava descobrissin que es quedava diners de vendes i de pagues i senyals efectuades pels clients. En global, el perjudici denunciat per la direcció general del comerç ascendiria a més de 22.000 euros.

Els agents del cos d’ordre van arrestar el dependent just després d’acabar la jornada laboral de dimarts i després de ser convocat des del despatx central. La detenció es va formalitzar a 1/4 de 9 del vespre i l’home, resident de 44 anys, va ser acusat com a presumpte autor d’un delicte patrimonial d’apoderament i de defraudació.

Segons que ha comunicat aquest dilluns la policia, el director general d’una joieria ubicada a la capital, va contactar amb el cos d’ordre per informar de diverses anomalies detectades envers un empleat de la joieria, el qual s’hauria apropiat de l’import de tres transferències bancaries, efectuades per un client en concepte de paga i senyal per la compra de tres rellotges, per un import de 16.070 euros

Però no va quedar aquí la cosa. Vista la situació, els responsables de l’establiment van dur a terme un inventari més aprofundit del negoci, i van constatar com el mateix empleat va vendre dos rellotges, apropiant-se de part de l’import de les vendes, causant un perjudici aproximat en aquesta ocasió de 6.300 euros. L’home va ser posat a disposició judicial i no ha arribat a entrar al centre penitenciari.

Comentaris

Trending