Detenen un jove resident a Sant Julià per trencar el nas a un altre

La policia també va arrestar un altre home després d’una batussa amb el seu pare en un domicili de la Massana

-
-
La policia va arrestar la matinada de dimecres un jove resident per haver trencat el nas a un altre noi, a Sant Julià. La policia va haver d’actuar per una batussa al carrer; el dia abans també havia hagut d’acudir a la Massana arran d’un forcejament entre un pare i un fill en un domicili particular.

La primera detenció, justament, va ser la de l’esmentat fill, un home resident de 37 anys, que va ser arrestat dimarts a la tarda, poc abans de les 6, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Requerits en un domicili familiar per una discussió entre pare i fill, els policies van poder constatar que arran d’un forcejament, el progenitor va caure al terra i es va fer una forta contusió al costat esquerre (zona de les costelles).

Un hores després, però a Sant Julià, ja la matinada de dimecres, poc abans de les dues, un home resident de 21 anys va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions. En aquesta ocasió, els agents van haver d’intervenir per una baralla entre dues persones a la via pública. Qui acabaria arrestat va agredir a l’altra part i li ocasiona lesions en el seu rostre, que li provoca el trencament de l’envà nasal.

Comentaris

Trending