Desmunten les parades d'autobús que estan fora de servei

S'havien suprimit en la remodelació del passat mes de novembre

La parada de bus de Terra Vella en sentit Sant Julià de Lòria mig desmuntada.
La parada de bus de Terra Vella en sentit Sant Julià de Lòria mig desmuntada.
S'han iniciat els treballs de desmuntatge de les parades de bus que van ser suprimides el passat mes de novembra amb la remodelació que es va efectuar. Es van anul·lar  les parades de Terra Vella en direcció Sant Julià i del pont de Tobira en ambdós sentits del Bus Exprés entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria. Es van afegir dues noves parades, la de l’Estació Nacional en ambdós sentits i la de la Rotonda Escaler en sentit Sant Julià. La decisió ha estat presa a requeriment de la companyia concessionària de la línia, Autocars Nadal, per raons de seguretat.

Les parades que es desmunten havien estat precintades després que alguns usuaris encara esperessin l'autobús allà. Primer es van col·locar unes cintes que van ser arrencades i després unes altres amb franges vermelles i blanques. En algunes de les parades també s'han constatat desperfectes en els vidres, que és el primer que s'ha tret ara juntament amb les marquesines.

La seva anul·lació va arribar després d'alguns accidents, a la de la rotonda del Pont de Tobira i de les dificultats dels xòfers per incorporar-se a la calçada a la parada de Terra Vella, a la rotonda de Govern.

La incorporació de vehicles al carrer del Doctor Vilanova i l'existència de dos semàfors dificultava la maniobra dels busos tenint en compte que ara són vehicles més llargs que els anterior.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending