Desesperança, per Carlota Camp Miquel

Comentaris

Desesperança, per Carlota Camp Miquel
Desesperança, per Carlota Camp Miquel

Carlota CAMP MIQUEL, cosina i fillola de Joan Pau Miquel

Tindre al meu padrí retingut, privat de llibertat, empresonat de la manera mes injusta possible, sense haver tingut un judici ni una sentència que el condemni em produeix una gran tristesa i indignació.

Són 500 dies de la vida que li han pres a en Joan Pau sense cap explicació raonable. I juntament amb ell a tota la seva família.

S'han de tindre en consideració els drets humans i la presumpció d'innocència. El patiment d'ell, dels seus pares, fills, esposa, germanes i tota una família sencera, que ha estat condemnada a la desesperança des de fa 500 dies. Un pare que no ha pogut gaudir dels seus fills, ni estar en els seus aniversaris ni en cap dels moments importants per ells que en 500 dies són molts. 

Els han pres injustament la seva vida. Fins i tot el meu fill petit de 6 anys, un dia plorant em va dir que feia molt de temps que no vèiem al Joan Pau. I se’m va trencar el cor imaginant el que deuen sentir els seus fills.

Sols desitjo que els que diuen impartir Justícia posin seny i reconeguin el seus errors, i que s'acabi aquesta gran injustícia el més aviat possible. I en Joan Pau recuperi la seva vida i juntament amb ell tots els que l'estimem.

Comentaris

Trending