DA preveu crear dos centres d'interpretació a la Vall del Madriu

Comentaris

DA preveu crear dos centres d\'interpretació a la Vall del Madriu
DA preveu crear dos centres d\'interpretació a la Vall del Madriu

Demòcrates per Andorra (DA) preveu impulsar la construcció i posada en marxa de dos centres d'interpretació a la Vall del Madriu i, alhora, promoure que s'hi facin albergs. Sempre, segons ha dit l'integrant de la candidatura de DA a Escaldes Didier Aleix, tenint en compte les necessitats dels cortalans. Aleix ha fet aquestes manifestacions en una visita a la vall, acompanyat d'altres components de la candidatura, com ara la cap de llista i actual cònsol major, Trini Marín. Aleix ha refermat el compromís per desenvolupar el pla de gestió de la Vall del Madriu.

Tal com ha explicat el candidat demòcrata, la voluntat és donar suport als cortalans per tal que puguin realitzar activitats als seus terrenys. L’objectiu és permetre la construcció d’albergs i, a més, es preveu la creació d’un centre d‘interpretació al costat dels dipòsits, a l'entrada a la Vall del Madriu, i fins i tot un altre endinsat a la vall, a la zona de les bordes. La intenció dels demòcrates d'Escaldes és convertir aquesta zona en un referent de muntanya, ja que és l'entrada a molts refugis i per això cal un nou i decidit impuls per acabar el pla de gestió per poder definir totes les qüestions que impliquen la Vall. A més, la candidatura demòcrata també vol impulsar camins de memòria que es concretaran en passejades culturals i naturals indicades mitjançant plafons informatius que expliquin com es vivia abans a la parròquia. D’aquesta manera, ha explicat Aleix, es vol apropar la història d'Escaldes-Engordany als visitants.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.