DA pretén construir un camp de futbol a la Massana i reforçar les activitats esportives

Comentaris

DA pretén construir un camp de futbol a la Massana i reforçar les activitats esportives
DA pretén construir un camp de futbol a la Massana i reforçar les activitats esportives

La candidatura demòcrata de la Massana té identificats dos possibles emplaçaments per a un futur camp de futbol. És una de les instal·lacions que la llista de DA encapçalada per Albert Esteve i Judit Villaró considera que li falta a la parròquia per potenciar les activitats esportives. De fet, els demòcrates proposen ampliar el catàleg d'activitats esportives de muntanya per fer que la parròquia sigui atractiva tot l'any. Entre altres propostes, creuen que s'haurien de fer noves vies d'escalada i nous itineraris per caminar. I també fer travesses que esdevinguin un revulsiu turístic. El camí ral entre la Massana i Ordino podria ser un dels eixos vertebradors d'alguna de les propostes formulades.

La número cinc de la llista taronja massanenca, Regina Llorens, ha explicat que la voluntat de millorar tot el recorregut del camí ral perquè sigui realment efectiu entre la Massana i Ordino. “D’aquesta manera permetrem que la zona sigui adequada per entrenar-se i alhora accessible a aquells que vulguin gaudir de la bellesa paisatgística”. Quant a l’apartat dels esports, Demòcrates aposta per aprofitar els recursos naturals de què es disposa per desenvolupar diferents activitats esportives d’elevat atractiu turístic i esportiu. Entre altres, es proposa l’obertura de tres noves vies d’escalada a Arinsal, el Coll de la Botella i a la sortida de La Massana. “Perquè totes aquestes activitats siguin atractives i tinguin el resultat desitjat, és a dir, ajudin a millorar l’oferta turística de la parròquia, caldrà millorar la senyalització i la informació,  tant pel que fa a als itineraris per fer a peu com als d’escalada”, ha afegit Llorens.

Llorens ha afegit que “tenim clara la importància econòmica i la repercussió positiva que per la marca de la Massana té el Mundial de BTT, per això sense cap dubte li continuarem donant suport”. La candidata ha afegit que a més d’aquest campionat cal potenciar altres activitats com l’esquí de rodes o raquetes de neu. En aquest sentit, ha manifestat que la parròquia ha de ser un referent en l’oferta esportiva i això passa per disposar, per exemple, d’un equipament com un camp de futbol, per al qual s’han identificat dos terrenys on es podria condicionar.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.