DA planteja un pla d'embelliment global i una millor senyalització per fer més atractiva Andorra la Vella

Comentaris

DA planteja un pla d\'embelliment global i una millor senyalització per fer més atractiva Andorra la Vella
DA planteja un pla d\'embelliment global i una millor senyalització per fer més atractiva Andorra la Vella

Demòcrates per Andorra (DA) considera que és necessari un pla d'embelliment global a Andorra la Vella i una millor senyalització, sobretot a l'entrada sud, per tal de fer més atractiva la parròquia i recuperar zones que, sovint, sobretot pels visitants, són oblidades. La cap de llista demòcrata, Conxita Marsol, acompanyada de diversos membres de la candidatura taronja a la capital, ha recordat que aquesta és una de les prioritats del programa demòcrata perquè els visitants no passin de llarg de la parròquia.

En una visita a la zona de la rotonda de la Margineda, la candidatura de DA a la capital ha pogut copsar com la majoria de vehicles que circulen per la carretera General 1 continuen per aquesta mateixa via ja que no hi ha cap clar indicador que els informi que per accedir al centre d’Andorra la Vella ho poden fer per l’avinguda d’Enclar i Santa Coloma. Marsol ha destacat que “s’ha de recuperar l’entrada natural a la parròquia per dinamitzar també aquesta zona, especialment Santa Coloma. Per fer-ho possible proposem la construcció d’un gran arc d’entrada, a més d’elements de senyalització que convidin a no passar de llarg”. 

La candidata demòcrata ha posat de manifest que perquè Andorra la Vella recuperi la capitalitat cal dotar-la d’iniciatives que la facin més atractiva, tant per als visitants com per als qui hi viuen. En aquest sentit, DA proposa actuacions d’embelliment, neteja i condicionament de la via pública des de la mateixa entrada a la parròquia per l’avinguda d’Enclar i fins al centre de la ciutat, passant per Santa Coloma i sense oblidar els barris més menystinguts que actualment presenten una imatge gens atractiva, com per exemple l’avinguda Príncep Benlloch.

Comentaris

Trending