DA planteja un pla d'embelliment global i una millor senyalització per fer més atractiva Andorra la Vella

Comentaris

DA planteja un pla d\'embelliment global i una millor senyalització per fer més atractiva Andorra la Vella
DA planteja un pla d\'embelliment global i una millor senyalització per fer més atractiva Andorra la Vella

Demòcrates per Andorra (DA) considera que és necessari un pla d'embelliment global a Andorra la Vella i una millor senyalització, sobretot a l'entrada sud, per tal de fer més atractiva la parròquia i recuperar zones que, sovint, sobretot pels visitants, són oblidades. La cap de llista demòcrata, Conxita Marsol, acompanyada de diversos membres de la candidatura taronja a la capital, ha recordat que aquesta és una de les prioritats del programa demòcrata perquè els visitants no passin de llarg de la parròquia.

En una visita a la zona de la rotonda de la Margineda, la candidatura de DA a la capital ha pogut copsar com la majoria de vehicles que circulen per la carretera General 1 continuen per aquesta mateixa via ja que no hi ha cap clar indicador que els informi que per accedir al centre d’Andorra la Vella ho poden fer per l’avinguda d’Enclar i Santa Coloma. Marsol ha destacat que “s’ha de recuperar l’entrada natural a la parròquia per dinamitzar també aquesta zona, especialment Santa Coloma. Per fer-ho possible proposem la construcció d’un gran arc d’entrada, a més d’elements de senyalització que convidin a no passar de llarg”. 

La candidata demòcrata ha posat de manifest que perquè Andorra la Vella recuperi la capitalitat cal dotar-la d’iniciatives que la facin més atractiva, tant per als visitants com per als qui hi viuen. En aquest sentit, DA proposa actuacions d’embelliment, neteja i condicionament de la via pública des de la mateixa entrada a la parròquia per l’avinguda d’Enclar i fins al centre de la ciutat, passant per Santa Coloma i sense oblidar els barris més menystinguts que actualment presenten una imatge gens atractiva, com per exemple l’avinguda Príncep Benlloch.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.