DA intenta convèncer els consellers Núria Gómez i Jordi Vilanova perquè facin tàndem

L’actual majoria comunal voldria retenir la corporació escaldenca i d’entrada no preveu una aliança amb Liberals

-
-
La majoria comunal escaldenca i l’entorn demòcrata de la parròquia intenten convèncer els actuals consellers de Finances i d’Esports, Núria Gómez i Jordi Vilanova, respectivament, perquè acceptin liderar la candidatura per a les comunals del desembre. D’entrada, tots dos són molt escèptics a l’hora d’acceptar la proposta. Les respectives carreres professionals primen més que l’activitat política, tot i la seva implicació comunal.

 

El comitè parroquial demòcrata va dur a terme una nova reunió de treball aquest dimecres sense que s’hagi tancat formalment els principals integrants de la candidatura. La voluntat dels actuals dirigents comunals és mirar de confiar el comandament de la corporació a membres de l’actual majoria. Però no està del tot clar. Els preferits serien els responsables de Finances i d’Esports però ara per ara no acceptarien el repte. Altres integrants de la majoria demòcrata com Sandra Tomàs o Salomó Benchluch també estarien en les travesses.

La voluntat de DA plasmada en els actuals dirigents comunals, que són els que porten les regnes del comitè, seria no haver de pactar amb Liberals. En tot cas, no hi ha cap mena d’entesa amb el cap visible del comitè liberal, un Higini Martínez Illescas que per activa i per passiva intenta col·locar-se en algun lloc visiblement elegible d’una candidatura que sigui guanyadora. A més, els demòcrates continuen avaluant l’‘efecte Gili’, sense que estigui clar encara que la consellera general socialdemòcrata decideixi fer el salt de la política legislativa nacional a l’arena comunal.

Comentaris (2)

Trending