DA es compromet a crear a la Massana un servei d'acompanyament per als empresaris

Comentaris

DA es compromet a crear a la Massana un servei d\'acompanyament per als empresaris
DA es compromet a crear a la Massana un servei d\'acompanyament per als empresaris

La candidatura de Demòcrates per Andorra (DA) a la Massana pretén crear un servei d'acompanyament per als petits empresaris per tal de facilitar-los la tramitació burocràtica i administrativa lligada a l'activitat del negoci. El cap de llista de la formació massanenca, Albert Esteve, ha assegurat aquest dimarts, durant la visita a una empresa familiar cervesera d'Arinsal, que donaran suport administratiu per facilitar la instal·lació de noves activitats econòmiques a la parròquia. Alhora, el candidat de DA ha reivindicat la tasca de promoció de la parròquia que fan els petits productors.

La candidatura demòcrata vol ajudar aquelles empreses que tenen la intenció d’establir-se a la parròquia, i per això Esteve preveu crear un servei gestionat des del comú amb un equip que s’encarregui d’assessorar i ajudar les empreses en els tràmits que necessitin per instal·lar-se a la Massana, siguin o no foranes”. Esteve ha recordat que la tasca de promoció de la parròquia que es fa des dels petits productors és clau, alhora que n’ha reivindicat la feina i ha reiterat la necessitat de fer-los costat. En aquest sentit, el candidat demòcrata ha remarcat que “sota el paraigües de la la marca Vallnord es poden promocionar els seus productes”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.