DA es compromet a construir un aparcament per a sis-cents vehicles a la part alta d'Escaldes

Comentaris

DA es compromet a construir un aparcament per a sis-cents vehicles a la part alta d\'Escaldes
DA es compromet a construir un aparcament per a sis-cents vehicles a la part alta d\'Escaldes

El candidat a la reelecció com a cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha anunciat la construcció d'un aparcament amb capacitat per a sis-cents vehicles entre la carretera de l'Obac i l'avinguda Carlemany. Aquesta infraestructura permetrà donar servei a la zona alta de la parròquia i farà de motor dinamitzador, considera Demòcrates per Andorra (DA), tot ampliant l'oferta d'estacionament.

La posada en funcionament d’una primera fase d'aquest nou pàrquing podria ser una realitat a finals de l'any vinent, tal com ha explicat Calvet. La construcció total d’aquesta infraestructura, que tindria vui plantes a raó de més de 2500 metres quadrats cadascuna, podria tardar quatre anys. La majoria comunal de Demòcrates per Andorra va arribar a un acord en l’anterior mandat perquè els terrenys on s’ubicarà el pàrquing siguin de titularitat comunal. Calvet ha recordat que el projecte de dinamització de la part alta també contempla un circuit cultural que connectarà els museus i serveis de la zona. També es preveu millorar l'accés a Carlemany per la part alta.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.