DA destaca la capacitat d'Escaldes per atraure la implantació d'empreses estrangeres

Comentaris

DA destaca la capacitat d\'Escaldes per atraure la implantació d\'empreses estrangeres
DA destaca la capacitat d\'Escaldes per atraure la implantació d\'empreses estrangeres

La candidatura de Demòcrates per Andorra (DA) a Escaldes està convençuda del potencial de la parròquia per atraure inversió estrangera. Per aconseguir que s'implantin Demòcrates destaca el potencial econòmic d’Escaldes-Engordany per atraure inversió estrangera, per aconseguir la implantació d’empreses foranes. El número set de la llista, Esteve Vidal, explica que “Andorra és una destinació molt atractiva gràcies a l’obertura fiscal i volem ser proactius perquè vinguin empreses de fora”.     

La candidatura taronja considera que tant la parròquia com el país en el seu conjunt ha basat l’economia sobre dos pilars tradicionals com el comerç i el turisme i que, sense oblidar-los i tenint-los com a referents,  “ha arribat el moment d’obrir-nos a nous sectors que generin riquesa en altres àmbits i noves oportunitats econòmiques”. Esteve Vidal ha destacat l’obertura en els últims anys de diferents negocis a la zona del Clot d’Emprivat, orientats a la salut i el benestar, gràcies als atractius que suposen Caldea i el centre hospitalari. “Volem continuar afavorint que s’instal·lin més negocis referents en aquest sector perquè generaran llocs de treball, turisme de benestar i, en general, activitat i riquesa per a la parròquia”.

Per la seva banda Núria Gómez, número quatre de la candidatura, ha fet balanç de les accions fetes per DA en matèria de promoció econòmica en el darrer mandat i que han permès afavorir el desenvolupament econòmic i la implantació de nous negocis a la parròquia. Actualment Escaldes-Engordany té més de 1.300 negocis dels quals 330 s’han obert en els darrrers tres anys.

Comentaris

Trending