DA de Canillo assegura que impulsarà la millora de l'entorn de les pistes de Soldeu

Comentaris

DA de Canillo assegura que impulsarà la millora de l\'entorn de les pistes de Soldeu
DA de Canillo assegura que impulsarà la millora de l\'entorn de les pistes de Soldeu

Demòcrates per Andorra (DA) a Canillo assegura que treballarà amb la voluntat de reformar el peu de pistes de Soldeu. L'excusa serà la celebració de la Copa del Món d'esquí. Els integrants de la llista que han acudit a la zona del telecabina de Soldeu no s'han referit al projecte de la passarel·la impulsada al seu dia per Casa Calbó. Però ningú no amaga que hi podria haver relació entre la voluntat política i l'interès privat. De fet, el número vuit de l'única llista que concórre a les eleccions canillenques, Miquel Casal, sí que ha admès que la inversió necessària seria molt gran i que cal la implicació del privat.

Casal ha recordat que aquest espai serà escenari de la Copa del Món i que cal que esdeveniments com aquest deixin una bona imatge per beneficiar tota la parròquia. El membre de la candidatura demòcrata ha indicat que la intenció és crear un nou aparcament que es podria situar davant de la sortida del telecabina. El projecte suposaria una inversió molt gran i per això el candidat demòcrata ha afirmat que caldrà negociar amb el privat per definir com es finança. Casal ha recordat que durant els darrers anys ENSISA ha fet moltes inversions, i ha explicat que hi ha nombrosos projectes previstos com la remodelació del Pla de Riba Escorxada que ha de permetre millorar el servei al client. El candidat demòcrata ha donat a conèixer que la voluntat és seguir promocionant el turisme tant d'hivern com d'estiu. En aquest sentit, ha apostat per fer més promoció dels atractius de Canillo com són els camins de muntanya o les passejades a cavall.

El projecte ideat per l'empresari Josep Areny ja contemplava la construcció d'un aparcament. Just sota una passarel·la que serviria per ampliar el poble de Soldeu i integrar-lo encara més a la pista. En aquesta passarel·la s'hi havien de situar diversos serveis i equipaments. Des d'espais per a botigues de cert luxe fins a l'escola d'esquí o una guarderia per als infants més menuts que encara no puguin anar a la neu. El projecte global, que ja fa anys es va presentar al Govern i s'ha anat posposant, suposava un desemborsament que podia arribar a prop de trenta milions d'euros.

Comentaris

Trending