DA considera que el parc del Comapedrosa necessita una millor promoció

Comentaris

DA considera que el parc del Comapedrosa necessita una millor promoció
DA considera que el parc del Comapedrosa necessita una millor promoció

La candidatura demòcrata de la Massana considera que el parc del Comapedrosa necessita una millor promoció. D'entrada, per exemple, aposta per un impuls de la senyalització. Així ho han expressat diferents membres de la llista encapçalada per Albert Esteve durant una visita al parc. La número nou de la formació taronja, Sofia Cancelinha, destaca que “el parc del Comapedrosa és un gran pol d’atracció que cal promocionar millor per dinamitzar el turisme de la parròquia”.

Cancelinha recorda que el programa de DA proposa “fer una bona senyalització a l’entrada de La Massana per donar a conèixer l’actiu turístic que representa el parc del Comapredosa, ric en flora i fauna. S’ha de revisar l’actual pàgina web del parc, ja que ha quedat obsoleta i no aporta ni la informació ni els continguts que caldrien. Sense una bona comunicació no tindrem mai turistes que ens visitin”. En relació a l’atractiu de les muntanyes massanenques, DA aposta pel relleu generacional perquè l’activitat ramadera continuï fent la labor de conservació de boscos imprescindible per al bon estat de l’entorn natural. En aquest sentit la candidatura demòcrata proposa un pla econòmic per impulsar aquesta activitat i afavorir noves sortides per a les joves generacions.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.