El Sant Antoni Música es consolida

El públic omple tant el teatre com el bar de les Fontetes i el conseller de Cultura massanenc, Guillem Forné fa un balanç molt positiu

Beth durant el seu concert a la Massana.
Beth durant el seu concert a la Massana. EDUARD COMELLAS/COMÚ DE LA MASSANA

El Sant Antoni Música (SAM) es consolida. El públic omple tant el teatre com el bar de les Fontetes. "Estem molt satisfets amb l’acollida que ha tingut aquesta segona edició. A nivell de públic hem notat un increment molt notable respecte l’any passat, que va ser una prova pilot”, afirma el conseller de Cultura la Massana, Guillem Forné, que assegura que ja podem parlar de consolidació del SAM". 

Un dels objectius principals del festival és oferir un escenari als joves talents perquè puguin presentar les seves creacions i impulsar la seva carrera. És el cas de les joves Eugènia Correia i Elena Marsol, que van omplir el bar de les Fontetes. Les joves artistes es van mostrar molt satisfetes amb la rebuda que van tenir per part del públic i també pel fet de poder compartir cartell amb cantants de la talla de Beth i Lluís Cartes.

El festival es va obrir amb el cantautor andorrà Lluís Cartes, acompanyat per Oriol Vilella i Albert Freixas, que van emocionar el públic amb 'Poetes', un projecte en que la paraula és tant potent, que la música és un embolcall. El trio va donar veu a poemes de Joan Salvat-Papasseit, Pessoa o Sahakespeare. Cartes fins i tot va rapejar un sonet de Bécquer. Tant Cartes com la Beth es van mostrar molt contents en poder participar al Sant Antoni Música. La cantant de Súria va presentar el seu darrer treball, 'Orígens', centrat en l’amor i el desamor. Però el públic, molt entusiasmat, també va poder corejar temes anteriors.

La primera jornada es va tancar amb una vetllada de rock a la Minjadora de Cal Sinquede, amb els Fénok i els Waver, que van fer ballar el públic concentrat al local. Aquest doble concert nocturn ha estat una de les novetats d’aquesta edició i “hem pogut comprovar que és una bona opció per atraure tant el públic jove com el familiar”, ha assegurat Juli Barrero, director tècnic del SAM.

També ha tingut molt èxit la matinal de corals, que ha omplert del tot el Teatre de les Fontetes. El SAM s’ha tancat aquest diumenge amb el vermut musical a càrrec de Green Note, que s’ha fet a l’interior del bar a causa de les condicions meteorològiques. D’altra banda, cal remarcar l’interès per les activitats infantils, ja que la canalla es va poder quedar amb els monitors mentre els pares estaven als concerts.

Etiquetes

Comentaris

Trending