Cancel·lada la representació de l'obra 'Una història real'

No s'ha pogut trobar amb la companyia una altra data per a la funció d'un muntatge que forma part de la 56a temporada

Els protagonistes de l'obra.
Els protagonistes de l'obra. Altaveu

La representació de l'obra de teatre, 'Una història real' que s'havia de representar a Sant Julià de Lòria el pròxim dia 21 ha quedat cancel·lada. No s'ha pogut trobar amb la companyia una altra data i, per aquest motiu, es tornaran els diners de les entrades a partir del dia 22. El muntatge formava part de la 56a Temporada de Teatre d'Andorra la Vella i de Sant Julià de Lòria.

En el cas de les entrades que s'hagin comprar amb targeta de crèdit, l'import s'ingressarà a la mateixa. L'obra està protagonitzada per Jorge Manrique i Laura Conejero sota la direcció de Pau Miró. Manrique interpreta l'escriptor protagonista d'aquesta història, i Conejero dona vida  la seva editora. Als dos actors s'hi sumen Mireia Aixalà i Nil Cardoner. La peça s'ha representat a la Sala Villarroel de Barcelona.

Pau Miró, reconegut amb el premi Butaca al millor text 2012 per 'Els jugadors' (pel qual va rebre també el premi Ubú a Millor text estranger a Itàlia) o el Premi de la Crítica Teatral de Barcelona el 2009 per les tres peces de 'La trilogia animal', és també un dels dramaturgs catalans contemporanis amb major projecció internacional. Les seves obres s’han traduït a diverses llengües i s’ha estrenat amb diversos muntatges arreu del món a Itàlia, Portugal, Anglaterra, i Canadà, entre d’altres països. Pau Miró explora en aquesta peça, escrita per encàrrec de La Villarroel, com les diferents problemàtiques socials es filtren en la quotidianitat de les persones.

Comentaris

Trending