Ciutadans Compromesos celebra la "riquesa del contacte amb la gent" durant la campanya

Comentaris

Ciutadans Compromesos celebra la \"riquesa del contacte amb la gent\" durant la campanya
Ciutadans Compromesos celebra la \"riquesa del contacte amb la gent\" durant la campanya

Ciutadans Compromesos (CC) ha tancat aquest divendres la campanya electoral refermant el seu "compromís amb allò que uneix a tots els massanencs: el nostre país i la nostra parròquia" i posant de relleu "la gran experiència que representa fer una campanya". El cap de llista i actual cònsol major, David Baró, ha celebrat "la riquesa del contacte amb la gent" i ha posat de relleu que justament aquest contacte "amb les persones enriqueix les propostes i li donen sentit".

La formació que comanda l'actual majoria comunal ha acabat la campanya gairebé de la mateixa manera que la va començar: amb una trobada amb la pràctica totalitat de la candidatura, un fet que han remarcat tant Baró com el cònsol menor i candidat a la reelecció, Raül Ferré. Justament, el cap de llista ha aprofitat el darrer dia de campanya per agrair l'esforç de tots els components de la candidatura i, també, la seva implicació a l'hora de mirar de fer arribar a la ciutadania tantes propostes com han pogut. El programa de Ciutadans Compromesos n'inclou més de dues-centes.

Baró s'ha estimat més no entrar a valorar el paper dels adversaris ni la seva actitud durant la campanya. El candidat i actual cònsol ha destacat que l'important era intentar, durant aquests dies, explicar què s'ha fet aquests quatre anys de mandat i, també i sobretot, exposar i transmetre la il·lusió, les ganes "i el compromís renovat de poder continuar treballant" per la parròquia si la formació rep el suport dels ciutadans diumenge. El cap de llista també ha aprofitat per excusar-se pel fet de no haver pogut arribar a tot arreu durant aquests dies, en el sentit que hauran quedat cases sense visitar o alguns col·lectius, pocs i molt reduïts en tot cas, als quals no s'hagi pogut explicar personalment el projecte que Ciutadans Compromesos defensa i promou. 

Comentaris

Trending