Cd'I Liberals treu pit amb la millora dels entorns de l'església de Santa Coloma

Comentaris

Cd\'I Liberals treu pit amb la millora dels entorns de l\'església de Santa Coloma
Cd\'I Liberals treu pit amb la millora dels entorns de l\'església de Santa Coloma

La millora de l'entorn de l'església romànica de Santa Coloma o el condicionament del carrer Mossèn Lluís Pujol i de l'aparcament de les escoles són algunes de les accions que ha destacat l'actual cònsol major d'Andorra la Vella i candidat de Coalició d'Independents (Cd'I) Liberals. Jordi Minguillón i altres membres de la candidatura han visitat aquest dilluns Santa Coloma per presentar les propostes que porten al programa i que són continuistes quant a la política de treballar per millorar l’urbanisme i les infraestructures a tota l’extensió de la parròquia. “Andorra la Vella, Santa Coloma i la Margineda és molt més que l’avinguda Meritxell, amb la qual s’omplen la boca els candidats d’altres formacions polítiques, i semblen oblidar que cal treballar por tots els ciutadans i per totes les zones i carrers “, ha dit el cap de llista.

Minguillón, que ha escollit un espai emblemàtic per a fer aquesta presentació – la zona condicionada d’aparcament sota l’església de Santa Coloma- ha destacat que Cd’I Liberals d’Andorra duran a terme una planificació urbanística harmoniosa i participativa, que permeti conduir la parròquia a una transformació progressiva i equilibrada en el sentit més ampli. Ha presentat com a grans projectes de futur, pel que fa a Santa Coloma , el seguir invertint per disminuir els riscos d’inundacions seguint el projecte hidrològic. Ha recordat però que hi ha unes obres que correspon al Govern d’afrontar i que sense elles no es pot seguir actuant a nivell de Comú. També ha dit que continuaran invertint en la millora de les xarxes separatives. Per reforçar la voluntat de seguir invertint en Santa Coloma, el cap de llista de Cd’I Liberals d’Andorra ha anunciat que hi ha el compromís de dedicar 750.000 en els propers 4 anys per a actuacions que han de millorar diverses zones.

Jordi Minguillón ha repartit un fulletó desplegable en el que es mostren algunes de les actuacions que contribueixen a donar una bona imatge de Santa Coloma: els ponts, i que ha servit per a crear un itinerari dels ponts de diversa tipologia estructural i històrica. Ha recordat que aquests darrers anys s’ha treballat en el Pont de Santa Coloma – amb la construcció d’una voravia i la col·locació d’una barana -, el Pont de la Margineda – adequant els accessos d’entrada i sortida del pas inferior de vianants -, i s’ha construït també un pont al camí de la Margineda sobre el riu d’Enclar. Un altre dels projectes, que ha dit Minguillón ha aportat més valor a la zona i més seguretat, és la millora del carrer Mossèn Lluís Pujol i de l’aparcament de les escoles. I finalment, s’ha sentit especialment orgullós de la millora de l’entorn de l’església de Santa Coloma, amb la construcció d’un aparcament, una zona verda i la cessió per a ús públic del Parc d’Enclar. 

Comentaris

Trending