Cd'I Liberals torna a escenificar la seva oposició a un heliport a la Comella

Comentaris

Cd\'I Liberals torna a escenificar la seva oposició a un heliport a la Comella
Cd\'I Liberals torna a escenificar la seva oposició a un heliport a la Comella

La candidatura encapçalada per Jordi Minguillón i Víctor Pintos ha tornat a refermar aquest dimarts la seva oposició a la construcció d'un heliport a la parròquia. Ho han fet desplaçant-se fins a la zona de la Comella que podria acollir la infraestructura. L'actual cònsol i cap de llista de Cd'I Liberals ha manifestat "clarament, que ens oposarem a la localització de l'heliport i ratifiquem la voluntat de dur a terme una acció decidida i clara al costat d'aquells ciutadas que no volen l'heliport a la Comella". El candidat a cònsol menor va insistir en la necessitat de consensuar qualsevol proposta. Això no obstant, Pintos ha deixat clar que la infraestructura heliportuària és cabdal per al país.

“El deure d’un cònsol és estar al costat dels seus parroquians -ha dit Minguillón-; així com el deure d’un comú és donar resposta al Govern quan demana informació i va ser el Govern qui ens va requerir, en dues ocasions, a donar un llistat dels terrenys de propietat comunal que podrien ser objecte d’estudis tècnics per a fer aquesta infraestructura”. El cap de llista 'cedeístaliberal' ha explicat que el comú d’Andorra la Vella va rebre dos requeriments insistents per part de l'executiu. Van arribar el febrer i al maig de 2013 i finalment, el mes de juliol d’aquell any, la llavors cònsol de la capital, Rosa Ferrer, així com també, ha remarcat Minguillón, qui ara és candidat a cònsol menor per DA, Marc Pons, van signar la carta en la que es facilitava una llista de diferents terrenys de propietat comunal. El cap de llista liberal hi ha afegit que després no es va tenir cap més notícia de Govern fins que el ministre Jordi Alcobé va començar a parlar de la ubicació de l’heliport a la Comella com un projecte en estat avançat.

Victor Pintos, candidat número dos de la llista Cd’i Liberals d’Andorra, ha dit que l’heliport és un tema sensible, del qual ja fa vint anys que es parla i encara sense a arribar a trobar punts d’acord pel que fa a la seva ubicació. El segon de la llista liderada per Minguillón ha destacat que aquesta infraestructura és, sens dubte, d’una importància cabdal pel país, però requereix també un ampli consens per tirar-la endavant i això és el que es busca des de la candidatura. El candidat liberal va repetir que amb els independents han arribat a un acord per a mantenir la mateixa posició. “No ens adherirem a cap projecte d’heliport a la nostra parròquia –va dir– si no és després d’un consens per part de tot el comú i dels ciutadans que puguin sentir-se afectats per aquesta infraestructura”. 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.