Cd'I Liberals mantindrà l'avinguda Meritxell per a vianants només en dies de màxima afluència

Comentaris

Cd\'I Liberals mantindrà l\'avinguda Meritxell per a vianants només en dies de màxima afluència
Cd\'I Liberals mantindrà l\'avinguda Meritxell per a vianants només en dies de màxima afluència

Coalició d'Independents (Cd'I) Liberals d'Andorra manté la voluntat de continuar facilitant la conversió de l'avinguda Meritxell en una zona per a vianants. Però no pas de forma permanent. Només els dies de màxima afluència de visitants. Alhora, la candidatura encapçalada per Jordi Minguillón i Víctor Pintos també està disposada a estudiar la possibilitat de traslladar l'espai per a vianants a la resta de l'avinguda, sempre "amb consens amb els veïns i els comerciants".

Minguillón i Pintos, acompanyats d’altres membres de la candidatura de Cd’I i Liberals d’Andorra, han presentat aquest divendres les propostes de la coalició en l’àmbit del comerç. El candidat a cònsol major ha reconegut la importància del comerç a la parròquia afirmant que “Andorra la Vella és un dels centres comercials, a l’aire lliure, més importants del sud d’Europa i, per tant, motor comercial del país”. Minguillón ha ratificat que el comú ha treballat aquests darrers anys per aconseguir trobar espais de diàleg amb els diferents representants de l’àmbit empresarial i comercial, i ha reconegut que segurament encara “hem de fer més. I quan dic més em refereixo a que ja no sols els hem d’escoltar nosaltres i  hem de ser receptius a les seves inquietuds. També cal que s’escoltin entre ells, que intercanviïn opinions, necessitats i propostes, dons no és fàcil arribar a solucions consensuades”.

El cap de llista ha posat d'exemple la demanda de fer per a vianants l’avinguda Meritxell, confirmant que en aquesta via es restringirà la circulació de vehicles els dies de màxima afluència de visitants. “Creiem que és una proposta assenyada, factible i necessària . I que, a més, satisfà moltes de les expectatives que tenen els comerciants d’aquesta zona. Perquè n’hi ha molts, i ho tenim ben clar, que no acceptarien una prohibició total del tràfic de cotxes en aquest carrer durant tots els dies”, ha afirmat Minguillón. Ha destacat que una de les propostes del programa es seguir mantenint un diàleg obert i constructiu amb el sector, per buscar el consens. “Consens- ha dit-  Això és el que volem. Nosaltres escoltem i escoltarem... però també s’han d’escoltar entre ells i entre tots hem de trobar la solució que generi menys inconvenients a tothom, o diguem-ho d’una altra forma, la que beneficiï a més implicats."

Ha posat èmfasis en tres accions que duran a terme si els ciutadans els fan confiança i que passen en primer lloc per encomanar un Pla estratègic per al desenvolupament econòmic, social i cultural; després per a seguir promovent accions de dinamització amb la complicitat del sector privat, amb l’objectiu que reverteixin també en altres nuclis de la parròquia com Santa Coloma. I finalment, mantenir una col·laboració activa amb Andorra Turisme Sau i la resta de corporacions locals per implantar el Pla estratègic de turisme de compres a Andorra.

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.