Carmona retreu a Minguillón que s'entesti a mantenir la casa pairal al soterrani de la plaça Lídia Armengol

Comentaris

Carmona retreu a Minguillón que s\'entesti a mantenir la casa pairal al soterrani de la plaça Lídia Armengol
Carmona retreu a Minguillón que s\'entesti a mantenir la casa pairal al soterrani de la plaça Lídia Armengol

La candidatura del Partit Socialdemòcrata (PS) d'Andorra la Vella ha mostrat aquest diumenge el seu ferm convenciment de buscar un nou emplaçament per a la casa pairal de la capital. En un berenar amb la gent gran de la parròquia, la cap de de llista socialdemòcrata, Dolors Carmona, ha retret a l'actual cònsol major i candidat de Cd'I Liberals, Jordi Minguillón, que s'entesti a mantenir els avis al soterrani de la plaça Lídia Armengol. Aquest espai no agrada als avis “gens ni mica”, ha afirmat Carmona. Una alternativa que es veuria amb molt bon ulls i que, de fet, ha estat molt aplaudida pels assistents a l’acte, seria la plaça del Poble. 

Carmona ha evidenciat la seva postura ben diferent a la del cònsol actual, un Jordi Minguillón que, dissabte, va acusar de “fer volar coloms” a aquells que volen canviar d’ubicació la casa pairal. “El que sí que cal és volar d’aquí, d’aquest soterrani on estan enclaustrats els padrins i on han malviscut des del primer moment”, ha afirmat amb contundència la candidata a cònsol major de PS Independents, que ha lamentat que “l’olor a tancat i la poca llum” de l’espai actual fa que “les activitats no s’hi puguin realitzar com caldria”. 

La cap de llista és plenament conscient que els usuaris de la casa pairal “no estan gens ni mica contents” de la situació de l’equipament i, per això, entén que cal “trobar alternatives” ja que “una de les nostres prioritats és donar resposta a les necessitats del col·lectiu”. I entre les opcions que es barallen una que agrada, i molt, a PS Independents és la de la plaça del Poble ja que, a més, ajudaria a un altre objectiu com és la revitalització de l’espai lúdic i també evitaria que els padrins estiguessin arraconats i sense contacte amb altra gent. 

“Cal trobar l’espai indicat, perquè no només és la casa pairal sinó totes les activitats que es fan”, ha explicat Carmona. A banda, “la gent no pot estar aïllada”. Per això, la plaça del Poble en valora com la primera possibilitat a analitzar ja que “és la de tots, l’espai del poble i volem que ho sigui encara més, que sigui el lloc on tota la comunicat pugui compartir activitats” 

Als padrins assistents Carmona també els ha volgut presentar el número 7 de la llista, Evarist Vilaginés, que en cas de victòria es convertirà en el conseller de la gent gran. “Serà una persona més propera a les necessitats i als interessos del col·lectiu”, ha assegurat la candidata, a la vegada que “vehicularà els projectes que hi van destinats, com ara el de la Ciutat Amiga, que volem impulsar encara més”.

Comentaris

Trending