Cap de setmana de barbacoes: la d’Arinsal no va ser l’única

La policia va haver de desmantellar dues graellades de carn al Pas de la Casa i els bombers van acudir anit al Tarter pensant que acudien a un petit incendi i es van trobar una altra ‘parrillada’ 

La barbacoa 'controlada' d'Arinsal.
La barbacoa 'controlada' d'Arinsal.
La barbacoa que va obligar a intervenir, a Arinsal, la policia i els agents de circulació de la Massana no ha estat l’única del cap de setmana. De fet, el bon temps ha animat excessivament la població a excepcionar el confinament. Fins al punt que la policia també va haver d’acudir en dues ocasions al Pas de la Casa i els bombers es van haver d’activar anit per acudir al Tarter.

En aquest darrer cas, el cos d’extinció d’incendis va desplaçar-se fins al veïnat canillenc alertat d’un suposat incendi. Però res més lluny de la realitat. Es tractava d’una de les moltes graellades de carn que durant el cap de setmana s’han fet en diferents punts del Principat. Feta la constatació, els bombers van comunicar la situació pertinentment. Com ja havia passat abans a Arinsal o al Pas de la Casa.

I és que a la localitat encampadana es van advertir diversos grupets de persones, força nombrosos, sortint a la muntanya. Com que tot plegat és una recomanació, qui més qui menys va fer la vista grossa. Però la policia no va poder passar per alt les dues barbacoes. I és que, entre altres coses, fer foc, ara per ara, encara que sigui en un lloc habilitat per fer-lo, no està permès.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending