Caldea es prepara per obrir la primera setmana de juliol

Aquest dijous ha reactivat les tasques d’higiene després del tancament preventiu per la pandèmia de la Covid-19

Tasques de desinfecció a Caldea, aquest dijous.
Tasques de desinfecció a Caldea, aquest dijous.
Caldea comença a preparar la seva reobertura per a la primera setmana de juliol i aquest dijous ha reactivat les tasques d’higiene després del tancament preventiu per la Covid-19. L’spa termal d’Andorra sempre ha seguit els protocols més extrems per a la higiene, neteja i desinfecció dels seus espais però, davant d’aquesta situació i, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, intensificarà els esforços per contenir la propagació del virus i per reobrir les seves portes ja de cara a l’estiu amb total garantia de seguretat.

 Per això, a partir d’ara, s’incrementarà la freqüència de neteja i s’assegurarà una correcta desinfecció de totes les instal·lacions, incloses les superfícies en contacte freqüent amb persones, mans. Per aconseguir-ho, es tractaran de manera cíclica totes les zones sensibles com ara accessos i ascensors, botoneres, vestuaris i banys, sortides d’aire i les àrees públiques i s’usaran desinfectants de triple acció: bactericida, fungicida i viricida, inòculs per les persones i el medi ambient. 

Les maniobres, que realitzarà un equip tècnic d’Avança, empresa especialitzada en serveis de neteja de Caldea i de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra, es duran a terme en totes les instal·lacions. Quan Caldea torni a rebre visitants, la periodicitat d’aquestes tasques es reforçarà diàriament en funció del trànsit i de l’ocupació de cada àrea i cada nit es realitzarà una desinfecció extrema.

 

Comentaris (1)

Trending