Avatel continua creixent… a la seva seu d’Encamp

La companyia malaguenya participada fins fa poc per Andorra Telecom segueix buscant personal altament qualificat per ampliar la plantilla

-
-

La companyia d’origen malagueny Avatel Telecom continua creixent, almenys quant a personal, i ho fa en les seves dependències d’Encamp per molt que els màxims responsables d’Andorra Telecom, fins fa poc accionista de l’empresa andalusa, neguessin que Avatel tingués un centre al Principat. L’operadora de comunicacions acaba de publicitar com a mínim un nou lloc de treball i deixa clar que és per al seu centre d’Encamp.

Avatel busca un enginyer informàtic o similar amb experiència amb la implementació d’eines per a la gestió de relació amb clients, també conegudes amb les sigles CRM. Cal saber dissenyar bases de dades, fulls de càlcul… En la seva oferta de feina, per a la qual és imprescindible saber espanyol i anglès, deixa clar que es tracta d’una empresa en constant creixement. La companyia va obrir al març al Principat i va suposar la ruptura total, si no hi havia estat abans, amb els responsables d’Andorra Telecom, que ostentaven el 37% de les accions.

Avatel, a través d’una filial controlada per ella mateixa, ha recomprat les accions que estaven en mans de la parapública andorrana pel doble del que en van pagar, deixant una plusvàlua de 16 milions d’euros que, en gran part, la formació majoritària que dóna suport al Govern ja ha anunciat que vol que reverteixi en el fons público-privat per al desenvolupament d’habitatge. La companyia malaguenya s’ha caracteritzat els darrers mesos per la contractació de personal divers i altament qualificat.

De fet, Andorra Telecom ha experimentat una mena de reducció de personal encoberta atès que nombrosos tècnics de l’operadora, i molts, tècnics de gran vàlua, han fitxat per Avatel vist que tenien més camp professional per córrer vistes les perspectives que se’ls oferien a la companyia andorrana, que sovint està lligada de mans i peus per haver de col·locar ‘persones de confiança’ o recol·locar personal que retorna després d’excedències, tot sovint vinculades a l’exercici de l’activitat política. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending