Anul·lada la prova de la Copa del Món de BTT que s’havia de fer el juny a Pal Arinsal

Els organitzadors treballen perquè la competició, cancel·lada “per sentit de responsabilitat”, es pugui celebrar l’any que ve  

-
-
La Unió Ciclista Internacional (UCI) i la societat que gestiona les estacions d’esquí de Pal i Arinsal (EMAP) han decidit anul·lar la cinquena etapa de la Mercedes-Benz UCI MTB World Cup d’Andorra. Aquest esdeveniment hauria tingut lloc a Vallnord–Pal Arinsal del 16 al 21 de juny del 2020. Tot i així, l’equip organitzador de la Copa del Món de BTT a Andorra treballa perquè aquesta prova es pugui fer l’any que ve.

La decisió s’ha pres com a sentit de responsabilitat. La celebració d’aquesta prova hauria pogut suposar un risc per la salut i seguretat de tots els corredors, participants i aficionats. Vallnord–Pal Arinsal ja treballa juntament amb la UCI, per posposar aquesta prova pel calendari de l’any 2021, tal i com s’està efectuant en altres esdeveniments esportius. 

L’estació de la Massana lamenta la situació i destaca que ha estat una decisió molt difícil, ja que és un dels esdeveniments més importants per l’estació i pel país. Vallnord – Pal Arinsal hauria acollit aquest any la vuitena edició i aprofita per agrair com sempre, la confiança i el suport a tots els implicats així com corredors, col·laboradors, patrocinadors i equips. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending