Amenaça en calçotets a la policia i a la gerent d’un restaurant d’Encamp

Els agents van haver de detenir un home resident que presentava un alt grau d’alcoholèmia que el feia estar molt agressiu

-
-
Un resident de 36 anys es va posar a amenaçar, en calçotets, tant la gerent d’un restaurant d’Encamp com els agents de policia que van acudir al lloc per mirar de resoldre l’aldarull que estava protagonitzant l’home, que presentava un estat d’embriaguesa molt elevat que el feia actuar amb molta agressivitat.

L’agressor va acabar sent detingut acusat de ser autor dels delictes contra la integritat física, contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat. Els fets van succeir dilluns de la setmana passada al vespre. La detenció es va produir poc abans de 3/4 de 9 de la nit. 

L’arrest va ser el resultat de la intervenció policial. El cost d’ordre va ser requerit en un establiment de restauració encampadà on un home es trobava molestant a la resta de clients en un estat alterat i agressiu, no volent abandonar el local. L’interessat, presentant l’esmentat estat etílic, ja havia donat un cop de puny en el rostre de la gerent de l’establiment quan hi van arribar els agents.

En el moment d’ésser interpel·lat pels agents interventors, l’home ja estava, dins l’establiment, amb roba interior. En el decurs de la intervenció, amenaça tant a la gerent com els agents interventors, igualment els injuria i mostra resistència al seu control. En el moment d’efectuar-li un escorcoll de seguretat, al resident que acabaria arrestat se’l troba en la seva possessió de 15’5 grams de marihuana.

Comentaris

Trending