Alumnes de batxillerat lamenten el ‘timing’ de les segones revisions i correccions

Els primers estudiants que han acabat tota la formació centrada en competències reben aquests dies les notes de les proves que els han d’encarar cap a la universitat

-
-
Alumnes de batxillerat que han estat reben aquests darrers dies les notes de les proves oficials que han d’establir les notes de tall per poder accedir a la universitat lamenten el calendari que s’ha establert per poder fer les segones revisions i correccions dels exàmens. Els terminis fixats més tots els tràmits que s’han de fer impossibiliten, en cas que es vulgui fer la revisió esmentada, poder dur a terme la preinscripció universitària.

Per primer cop, les setmanes precedents han fet la POB els estudiants que han fet la seva formació centrada en competències. En poques setmanes de diferència s’han fet dues tandes d’exàmens, la POB1 i la POB2. Algunes assignatures demandaven, per exemple, una doble validació. En altres casos, la segona prova servia com a complement o per fer una mena d’intent de pujar la nota. Alguns escolars han lamentat alguns errors evidents en les correccions o criteris que han fet que hi hagi hagut notes molt baixes en matèries com la filosofia o el cinema. 

És clar, però, que l’alegria o la tristesa va sempre per barris. I, a més, hi ha certes percepcions que són subjectives. Això no treu, però, que hi hagi un cert malestar tant amb el fet que hi va haver en alguns casos una mala comunicació dels resultats i que ara es troben que els terminis de revisions i correccions extra són incompatibles amb poder, després, fer degudament la preinscripció universitària. Per això aquells estudiants que poca cosa hi tenen ja a fer ara demanen que es tinguin en compte les anomalies en relació amb futures convocatòries.

Etiquetes

Comentaris

Trending