Andorra Telecom activa el telèfon solidari 121 en benefici de Càritas

El número permet als infants contactar amb els Reis Mags o el Pare Noel i, a canvi, l’euro que costa la trucada es destina al projecte d’atenció primària de l’entitat

Voluntaris de Càritas.
Voluntaris de Càritas. ARXIU

Com ja és habitual durant els dies pròxims a les festes de Nadal, Andorra Telecom ha actibat el número 121 que permet els infants posar-se en contacte amb el Pare Noel i amb els Reig Mags. El cost de la trucada és d’un euro. Els beneficis de la iniciativa aniran destinats al projecte d’atenció primària a famílies en dificultats que impulsa Càritas.

Es tracta del dissetè any consecutiu que la societat pública engega aquest projecte solidari. A través d’una trucada al número 121, els nens poden parlar tant amb el Pare Noel com amb Melcior, Gaspar i Baltasar. D’aquesta forma, els poden transmetre quins són els regals que els agradaria poder rebre durant les festes de Nadal.

El cost de la trucada és d’un euro. Els diners que s’aconsegueixin al llarg d’aquests dies de funcionament es destinaran a una iniciativa solidària. En concert, al projecte d’atenció primària que desenvolupa Càritas Andorrana. Es tracta d’un servei d’acollida, orientació i acompanyament que té com a finalitat atendre les necessitats bàsiques de les persones com l’alimentació, l’habitatge, la salut, la roba, la soledat o el desarrelament.

Andorra Telecom confia que, enguany, la iniciativa permeti superar la recaptació assolida l’any passat. Llavors, es va rebre 1.035 trucades.

Etiquetes

Comentaris

Trending