Visita oficial a Andorra de la secretària general de l’OSCE

Helga Maria Schmid ja ha mantingut una reunió de treball amb la ministra d’Exteriors, Maria Ubach, i aquest dimecres es trobarà amb el cap de Govern, Xavier Espot

Salutació entre Schmid i Ubach.
Salutació entre Schmid i Ubach. SFGA/J.A.VILADOT

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha rebut a Andorra a la secretària general de l’OSCE, Helga Maria Schmid. La visita oficial de l’alta representant internacional s’allargarà fins aquest dimecres i permet, segons s’ha indicat des del Govern, continuar donant visibilitat al Principat i acostar de primera mà als organismes internacionals la realitat i idiosincràsia del país.

El viatge d’Schmid s’emmarca en la sèrie de consultes nacionals i regional que està fent l’organització. Aquestes estan destinades a donar veu a dones i homes joves en els processos de presa de decisions i en la promoció de la seguretat internacional.

El programa de la visita, que s’ha iniciat aquest dimarts, ha comptat amb una reunió de treball amb la ministra Ubach i una posterior visita a l’Espai Columba i a l’església de Santa Coloma. Posteriorment, Helga Maria Schmid s’ha desplaçat fins a Ordino on ha estat rebuda pels cònsols i han visitat la ruta del Ferro.

Així, es previst que aquest dimecres la secretaria general de l’OSCE es reuneixi també amb el cap de Govern, Xavier Espot, i posteriorment es traslladi al centre de congressos d’Andorra la Vella per l’obertura de la jornada ‘OSCE Debating Perspectives 20-30 Roadshow’. La secretaria general obrirà la conferència i posteriorment es reunirà amb la subsíndica general Meritxell Palmitjavila.

Etiquetes

Comentaris

Trending