Ubach i Riba viatgen a la República Txeca amb l'acord d'associació amb la UE sobre la taula

Es reuniran amb el ministre d'Afers Exteriors i el d'Afers Europeus en una jornada que començarà amb la participació de la ministra en la conferència internacional 'República Txeca i Iberoamèrica'

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.

Una delegació andorrana, formada per la ministra Maria Ubach i el secretari d'Estat, Landry Riba, es desplacen fins a la República Txeca on mantindran reunions amb diferents autoritats txeques amb el propòsit de ratificar la cooperació que ja existeix entre ambdós països, així com tractar temes relacionats amb l'Acord d'Associació amb la UE.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, viatgen, avui, fins a Praga, la capital de la República Txeca. El desplaçament té com a voluntat refermar la cooperació ja existent entre Andorra i el país i compartir els temes vinculats a la negociació de l’Acord d’associació. Cal recordar que aquesta assolirà la presidència de torn del Consell de la Unió Europea a partir de l’1 de juliol.

L’agenda d’Ubach i Riba, acompanyats de l’ambaixador d’Andorra a la República Txeca, Enric Tarrado, contempla una reunió amb el ministre d’Afers Exteriors, Jan Lipavský; amb el ministre txec d’Afers Europeus, Mikuláš Bek; i el president del Comitè d’Afers Europeus a la Cambra de Diputats del Parlament, Ondřej Benešík.

A més, la ministra participarà en el a la conferència internacional República Txeca i Iberoamèrica, organitzada pel Ministeri d’Afers Exteriors txec i tota la delegació andorrana visitarà el Lectorat de català al Centre Carlemany de la Llengua Catalana de la Universitat Carolina de Praga.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending