Acord entre l’FC Andorra i 226ers pel subministrament de productes d’alimentació a la plantilla

L’objectiu és garantir que els jugadors disposaran de les millors condicions per garantir un correcte retorn als entrenaments

-
-

L’FC Andorra ha arribat a un acord de col·laboració amb la marca 226ers, especialitzada en nutrició, mitjançant el qual l’empresa proporcionarà als futbolistes del primer equip tricolor els productes naturals que garantiran la millor preparació i recuperació de la plantilla en la tornada als entrenaments. D’aquesta forma, es volen assegurar les millors condicions possibles un cop es pugui recuperar l’activitat normal aturada arran de l’esclat de la crisi del coronavirus.

Des del club, s’ha explicat que 226ers és una jove companyia radicada a Alcoi (Alacant) que compta amb els valors amb els quals l’Andorra està identificat: ambició, superació i lluita pels somnis. S’entén que aquestes fites acompanyen, ara mateix, els dos projectes, l’esportiu de l’entitat tricolor, i l’empresarial de la societat alacantina.

Mitjançant l’acord, la marca de nutrició subministrarà al primer equip de l’Andorra productes de ràpida absorció, sense gluten, aptes per a vegans, no modificats genèticament, sense sucres afegits i evitant l’oli de palma, per a una millor sostenibilitat ecològica. D’aquesta forma s’assegura la millor preparació possible dels jugadors i que segueixin mantenint un estat de forma òptim. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending